Om Gruvelageret

Svalbards mest unike spisested

Vi er stolte over å ha restaurert Gruvelageret i Sverdrupbyen og har bygget lokalet om til et unikt og nytt selskapslokale og restaurant. Lokalet har lang historikk og er tematisert med fokus på tidlig kullutvinning og gruvedrift på Svalbard.

Kjøkkenet bærer preg av rustikk eleganse, og ekte, ærlig og arktisk mat er vår signatur.

Vi vet at mange av våre gjester er tilreisende og har hatt en travel dag med mange opplevelser. Enten man er på Svalbard som turist, på firmatur eller kanskje på besøk hos kjente, så har man alltid et behov for å oppleve mest mulig, og som regel alt for dårlig tid til å rekke over alt Svalbard har å tilby.

Vårt ønske er å runde av dagen din med en sjelden matopplevelse, i en rolig, avslappet atmosfære og samtidig vise deg litt av Longyearbyens stolte historie som gruveby.

Like under Longyearbreen blir du skjermet fra omverdenen og befinner deg ute i Svalbards natur, og vi legger vekt på at alle med en fartsfylt og hektisk dag bak seg skal gå herfra mette og fornøyde, enten for å fortsette kvelden på lokalpuben Karlsberger Pub, eller legge seg for å være uthvilt til nye eventyr neste dag.