Vår meny

Kulinarisk kunst som er fullendt

Forrett
Svalbardtorsk bolinhos med gulrotmajones, revet tørrfisk, gulrotpuré og syltet gulrot
Allergener: egg, melk, fisk, sulfitt
Mellomrett
Steinsopprisotto med piggvar, stekt steinsopp og potetchips
Allergener: melk, fisk
Hovedrett
Okseculotte med gresskarpuré, syltet gresskar, gresskarkjerner, tempura brokkolini og morkelsaus
Allergener: sulfitt, melk, selleri, hvete
Dessert
Ølkake med sjokolademousse og stout iskrem
Allergener: hvete, malt, melk, egg
Til kaffen (125,-)
Petit Four
(salt karamelltrøffel, tetrøffel, pasjonsfrukt marshmallows, kirsebær pate fruit)
Allergener: melk
4 retter 1149,-
Vinmeny 650,-
Menyen kan bli endret ut fra tilgang på råvarer.
Vi tar hensyn til alle merknader til mat og allergier som meldes inn i forkant.
Legg merke til at vi kun tar kort betaling.