Forrett
Svalbard reinsdyrragu med eplesyltet gulrot, gressløkmajones, spirer og rekechips med tyttebærpulver
Allergener: egg, skalldyr, sulfitt
Mellomrett
Røkt kamskjell med pasta og skalldyrbisque
Allergener: skalldyr, hvete, egg, melk
Hovedrett
Ovnsbakt culotte av storfe med variasjon på jordskokk og eplesaus
Allergener: sulfitt, selleri, melk
Dessert
Caramelia sjokolademousse med pistasjfinancier, bringebærkompott med créme anglais
Allergener: melk, pistasj, egg
Til kaffen (125,-)
Petit Four
(salt karamelltrøffel, tetrøffel, pasjonsfrukt marshmallows, kirsebær pate fruit)
Allergener: melk
4 retter 1149,-
Vinmeny 650,-
Menyen kan bli endret ut fra tilgang på råvarer.
Vi tar hensyn til alle merknader til mat og allergier som meldes inn i forkant.
Legg merke til at vi kun tar kort betaling.