Ikke gå glipp av Gruvelagerets 10-års jubileum! Pop upen ble fullbooket på rekordtid, men send inn om du ønsker stå på venteliste. På smalahove har vi lagt inn bestilling på ekstra hoder og åpner for flere plasser. Barkvelden fredag er det ingen forhåndsbooking på, der stenger vi dørene når det er fullt.
Vi gleder oss!
... See MoreSee Less
Som vi gleder oss! Reserver plass på booking@svalbardexplorer.no ... See MoreSee Less
This content isn't available right now
When this happens, it's usually because the owner only shared it with a small group of people, changed who can see it or it's been deleted.Stationen søker kjøkkensjef! ... See MoreSee Less
This content isn't available right now
When this happens, it's usually because the owner only shared it with a small group of people, changed who can see it or it's been deleted.Stationen søker kokk! ... See MoreSee Less
This content isn't available right now
When this happens, it's usually because the owner only shared it with a small group of people, changed who can see it or it's been deleted.Det er en grunn til at vi deler denne artikkelen fra Folkebladet om at Lars Rune Rebbestad straks slipper plate! Grunnen kommer i en senere event men du kan allerede nå ha i bakhodet at Gruvelageret har 10-års jubileumshelg 10-12 oktober! ... See MoreSee Less
Årets hyggeligste lag 2025! Reserver på booking@svalbardexplorer.no ... See MoreSee Less
This content isn't available right now
When this happens, it's usually because the owner only shared it with a small group of people, changed who can see it or it's been deleted.Ny B, B & B på Gruvelageret under Smak Svalbard! ... See MoreSee Less
This content isn't available right now
When this happens, it's usually because the owner only shared it with a small group of people, changed who can see it or it's been deleted.
Summertime at its peak also in Gruvelageret ☀️
And with it - New summer menu! 😊
4-course set
~ Sashimi salmon with sweet soya
~ Tørrfisk with a mozzarella potato’s croquette
~ Coulotte with cauliflower pure and wild garlic chimichurri
~ Frozen Caramel Cheesecake with caramelized walnuts
Come by and enjoy cozy sunny evening ☺️
... See MoreSee Less
Vår minstemann Storm er ikke fullt så liten lenger, og nå reiser han fra oss for å gå på videregående i Danmark. Storm har vært en viktig del av teamet siden han var 11 år gammel, og i tillegg til å jobbe etter skoletid har han vært med på alt av pop ups og eventer på Gruvelageret og Stationen. Dette har også ført til at han har allerede jobbet med noen av verdens beste kokker, og også fått praksisplasser i ferien nede som mange kokker bare kunne drømme om. Vi ønsker Storm lykke til nede og håper vi ser han igjen om noen år - selvsagt da med logoen vår på brystet igjen :) ... See MoreSee Less