Gruvelageret logo

Nyheter

Hva skjer hos oss på Gruvelageret

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
20 hours ago
Gruvelageret

Ikke gå glipp av Gruvelagerets 10-års jubileum! Pop upen ble fullbooket på rekordtid, men send inn om du ønsker stå på venteliste. På smalahove har vi lagt inn bestilling på ekstra hoder og åpner for flere plasser. Barkvelden fredag er det ingen forhåndsbooking på, der stenger vi dørene når det er fullt.
Vi gleder oss!
... See MoreSee Less

Ikke gå glipp av Gruvelagerets 10-års jubileum! Pop upen  ble fullbooket på rekordtid, men send inn om du ønsker stå på venteliste. På smalahove har vi lagt inn bestilling på ekstra hoder og åpner for flere plasser. Barkvelden fredag er det ingen forhåndsbooking på, der stenger vi dørene når det er fullt. 
Vi gleder oss!
1 week ago
Gruvelageret

Det er en grunn til at vi deler denne artikkelen fra Folkebladet om at Lars Rune Rebbestad straks slipper plate! Grunnen kommer i en senere event men du kan allerede nå ha i bakhodet at Gruvelageret har 10-års jubileumshelg 10-12 oktober! ... See MoreSee Less

Det er en grunn til at vi deler denne artikkelen fra Folkebladet om at Lars Rune Rebbestad straks slipper plate! Grunnen kommer i en senere event men du kan allerede nå ha i bakhodet at Gruvelageret har 10-års jubileumshelg 10-12 oktober!
3 weeks ago
Gruvelageret

Så utrolig gøy å bli omtalt i siste utgave av Aftenpostens MAT! ... See MoreSee Less

Så utrolig gøy å bli omtalt i siste utgave av Aftenpostens MAT!
1 month ago
Gruvelageret

Summertime at its peak also in Gruvelageret ☀️

And with it - New summer menu! 😊

4-course set
~ Sashimi salmon with sweet soya
~ Tørrfisk with a mozzarella potato’s croquette
~ Coulotte with cauliflower pure and wild garlic chimichurri
~ Frozen Caramel Cheesecake with caramelized walnuts

Come by and enjoy cozy sunny evening ☺️
... See MoreSee Less

Summertime at its peak also in Gruvelageret ☀️

And with it - New summer menu! 😊 

4-course set 
~ Sashimi salmon with sweet soya
~ Tørrfisk with a mozzarella potato’s croquette 
~ Coulotte with cauliflower pure and wild garlic chimichurri 
~ Frozen Caramel Cheesecake with caramelized walnuts 

Come by and enjoy cozy sunny evening ☺️Image attachment
3 months ago
Gruvelageret

Vår minstemann Storm er ikke fullt så liten lenger, og nå reiser han fra oss for å gå på videregående i Danmark. Storm har vært en viktig del av teamet siden han var 11 år gammel, og i tillegg til å jobbe etter skoletid har han vært med på alt av pop ups og eventer på Gruvelageret og Stationen. Dette har også ført til at han har allerede jobbet med noen av verdens beste kokker, og også fått praksisplasser i ferien nede som mange kokker bare kunne drømme om. Vi ønsker Storm lykke til nede og håper vi ser han igjen om noen år - selvsagt da med logoen vår på brystet igjen :) ... See MoreSee Less

Vår minstemann Storm er ikke fullt så liten lenger, og nå reiser han fra oss for å gå på videregående i Danmark. Storm har vært en viktig del av teamet siden han var 11 år gammel, og i tillegg til å jobbe etter skoletid har han vært med på alt av pop ups og eventer på Gruvelageret og Stationen. Dette har også ført til at han har allerede jobbet med noen av verdens beste kokker, og også fått praksisplasser i ferien nede som mange kokker bare kunne drømme om. Vi ønsker Storm lykke til nede og håper vi ser han igjen om noen år - selvsagt da med logoen vår på brystet igjen :)Image attachmentImage attachment+4Image attachment
Load more