Gruvelageret logo

Vår meny

Kulinarisk kunst som er fullendt

Forrett
Bifftartar med estragonmajones, syltet løk og potetchips
Allergener: sennep, sulfitt, egg
Mellomrett
Gresskar-gnocchi med reinsdyr-ragu og salviesmør
Allergener: hvete, egg, milk, sulfitt
Hovedrett
Stekt andebryst med blomkålpuré, gulrot, pastinakkchips og solbær-rødvinssaus
Allergener: melk, selleri, sulfitt
Dessert
Hasselnøttis, financier, bringebærgelé
Allergener: melk, hasselnøtt, egg
Til kaffen (45,-)
Spør din servitør om dagens utvalg til kaffen
Allergener: spør din servitør
4 retter 1249,-
Vinmeny 750,-
Menyen kan bli endret ut fra tilgang på råvarer.
Vi tar hensyn til alle merknader til mat og allergier som meldes inn i forkant.
Legg merke til at vi kun tar kort betaling.

Vi har en sterk lidenskap for mat og vin, vi ønsker å servere et måltid med preg av Arktis og det nordiske, men som også viser mangfoldet i å bo like under Nordpolen. Vi samarbeider med lokale produsenter og er alltid på søken etter de beste produktene. I juni 2022 ble vi Miljøfyrtårnsertifisert og har siden jobbet kontinuerlig med å begrense matsvinn og velge de beste produkter fra bevisste leverandører. Fra produktet kjøpes inn, fraktes, tilberedes og havner på tallerkenen din ønsker vi å gi deg en god matopplevelse samtidig som at vi sitter igjen med minst mulig avfall og matsvinn.

Har du gode forslag eller innspill til hvordan klima- og miljøpåvirkningen av våre varer og tjenester kan forbedres? Send oss en e-post!

Les våre bærekraftsrapporter:
2024, 2025 (kommer snart)