


Vi har en sterk lidenskap for mat og vin, vi ønsker å servere et måltid med preg av Arktis og det nordiske, men som også viser mangfoldet i å bo like under Nordpolen. Vi samarbeider med lokale produsenter og er alltid på søken etter de beste produktene. I juni 2022 ble vi Miljøfyrtårnsertifisert og har siden jobbet kontinuerlig med å begrense matsvinn og velge de beste produkter fra bevisste leverandører. Fra produktet kjøpes inn, fraktes, tilberedes og havner på tallerkenen din ønsker vi å gi deg en god matopplevelse samtidig som at vi sitter igjen med minst mulig avfall og matsvinn.
Har du gode forslag eller innspill til hvordan klima- og miljøpåvirkningen av våre varer og tjenester kan forbedres? Send oss en e-post!
Les våre bærekraftsrapporter:
2024, 2025 (kommer snart)

We are cooperating with local producers and are continuously searching for the best products. We were Eco-Lightning certificated in 2022 and have since worked to limit food waste and choose the best product from environmental conscious suppliers. We are focused that from a product is bought, delivered, prepared, and served on your plate that we give you a good food experience, and leaves us with minimum food waste and garbage.
Do you have suggestions or comment on how we can improve our work with climate-and environmental impact? Send us an e-mail!
Read our sustainability reports:
2024, 2025 (coming soon)