Loading...
Tidligere Arrangementer| Gruvelageret Longyearbyen, Svalbard 2018-01-04T21:48:04+00:00

POLARJAZZ 2020: NARUM

FEBRUAR: POLARJAZZ 2020 MED NARUM I februar var det igjen et av årets hyggeligste høydepunkt, nemlig konsert på Gruvelageret under Polarjazz 2020. I år hadde vi trioen Narum som gjester, kjent for sin melodiske og vakre norsk musikk. Det er også første gang vi har hatt et orgel inn dørene på Gruvelageret!

March 11th, 2020|

EUROVISION MAI 2019

EUROVISION MAI 2019 For tredje året på rad hadde vi Melodi Grand Prix-fest under den internasjonale finalen, så nå kan vi trygt si at det er blitt en tradisjon! Vi serverte mat fra vertslandet, som i år var Israel, og med glitter, underholdning og leker ble det igjen en av de morsomste kveldene i løpet av året. Neste år blir det mat fra årets vinner Nederland, vi har allerede begynt å planlegge!

June 18th, 2019|

WHITE RABBIT 2019

WHITE RABBIT 2019 I februar var White rabbit-gutta tilbake! Vitaly Istomin og Artem Losev har jobbet på berømte White Rabbit Moscow som er på World 50 best restaurants-lista og har en egen episode i Netflix-serien Chefs Table. De er nå del av "White Rabbit-familien" og er med å utvikle og starte nye konsepter. Det ble en like unik kveld som sist, med kuriose retter basert på barndomsoppskrifter fra Russland. Har du for eksempel noen gang smakt kanintunge?

March 22nd, 2019|

THOM HELL POLARJAZZ 2019

THOM HELL POLARJAZZ 2019 Under årets Polarjazz var vi så heldige å få Thom Hell på besøk! Konserten var utsolgt i det billettene ble lagt ut og det ble igjen en magisk kveld.

March 22nd, 2019|

TRØNDERFÆST

TRØNDERFÆST I november fikk vi spørsmål fra fastboende om vi kunne holde en riktig Trønderfæst for alle trønderne som bor her og deres venner. Her hadde vi underholdning, "karsk" i baren, live trønderrock og premie til den som så mest trøndersk ut. Flere var bekymret for at de ikke skulle få trøndersodd slik de var vant til hjemmefra, så den fløy vi opp fra Trøndelag. Da vi var utsolgt til dette arrangementet en uke i forveien så er det ingen tvil om at trønderfæst i november kommer til å bli en tradisjon.

November 15th, 2018|

FRA MESSEKOKK TIL MESTERKOKK

FRA MESSEKOKK TIL MESTERKOKK I september hadde vi en pop up dinner helt i Gruvelagerets ånd: Øyvind Bøe Dalelv er en "one to watch" innenfor norsk kokkekunst, med lang erfaring fra Stadtholdergaarden, landslaget og som finalist i Årets kokk. Han tok med seg faren sin, John Dalelv, til Gruvelageret. John har vært kokk i Svea i en lang årrekke og mens Øyvind briljerte på kjøkkenet fortalte John oss historier fra "hine hårde dager" i Svea. En magisk aften hvor kombinasjonen god mat og gode historier stod i fokus.

November 15th, 2018|