Loading...
Tidligere Arrangementer| Gruvelageret Longyearbyen, Svalbard 2018-01-04T21:48:04+00:00

WHITE RABBIT 2019

WHITE RABBIT 2019 I februar var White rabbit-gutta tilbake! Vitaly Istomin og Artem Losev har jobbet på berømte White Rabbit Moscow som er på World 50 best restaurants-lista og har en egen episode i Netflix-serien Chefs Table. De er nå del av "White Rabbit-familien" og er med å utvikle og starte nye konsepter. Det ble en like unik kveld som sist, med kuriose retter basert på barndomsoppskrifter fra Russland. Har du for eksempel noen gang smakt kanintunge?

March 22nd, 2019|

THOM HELL POLARJAZZ 2019

THOM HELL POLARJAZZ 2019 Under årets Polarjazz var vi så heldige å få Thom Hell på besøk! Konserten var utsolgt i det billettene ble lagt ut og det ble igjen en magisk kveld.

March 22nd, 2019|

TRØNDERFÆST

TRØNDERFÆST I november fikk vi spørsmål fra fastboende om vi kunne holde en riktig Trønderfæst for alle trønderne som bor her og deres venner. Her hadde vi underholdning, "karsk" i baren, live trønderrock og premie til den som så mest trøndersk ut. Flere var bekymret for at de ikke skulle få trøndersodd slik de var vant til hjemmefra, så den fløy vi opp fra Trøndelag. Da vi var utsolgt til dette arrangementet en uke i forveien så er det ingen tvil om at trønderfæst i november kommer til å bli en tradisjon.

November 15th, 2018|

FRA MESSEKOKK TIL MESTERKOKK

FRA MESSEKOKK TIL MESTERKOKK I september hadde vi en pop up dinner helt i Gruvelagerets ånd: Øyvind Bøe Dalelv er en "one to watch" innenfor norsk kokkekunst, med lang erfaring fra Stadtholdergaarden, landslaget og som finalist i Årets kokk. Han tok med seg faren sin, John Dalelv, til Gruvelageret. John har vært kokk i Svea i en lang årrekke og mens Øyvind briljerte på kjøkkenet fortalte John oss historier fra "hine hårde dager" i Svea. En magisk aften hvor kombinasjonen god mat og gode historier stod i fokus.

November 15th, 2018|

POP UP DINNER 2018: BULGARSK FUSION

POP UP DINNER 2018: BULGARSK FUSION I mai inviterte kjøkkensjefen vår Filip Bulgarias beste kokk Georgi Bovkovski til en pop-up dinner på Gruvelageret. Bovkovski har jobbet på flere verdenskjente Michelin-restauranter og er nå i ferd med å opparbeide seg et stort navn innenfor fine dining. Han satte sammen en 7-retters meny, hvor alle rettene kom fra en fjellsau som lever i de bulgarske fjellene. En helt særegen opplevelse med utrolig velsmakende mat man kanskje ikke finner i kjøleskapet sitt hjemme!

November 15th, 2018|

POLARJAZZ 2018 MED IDA JENSHUS

POLARJAZZ 2018 MED IDA JENSHUS I 2018 var vi så heldige å få den fantastiske popartisten Ida Jenshus på Gruvelageret under Polarjazz. Som vanlig gikk publikum i fakkeltog fra Huset og opp til oss. Ida skapte god atmosfære i lokalet og det ble et svært flott innslag under festivalen. Etter tre år i samarbeid med Polarjazz er vi glade for å kunne kalle dette en tradisjon og gleder oss allerede til neste år.

February 9th, 2018|