Loading...
Tidligere Arrangementer| Gruvelageret Longyearbyen, Svalbard 2018-01-04T21:48:04+00:00

TRØNDERFÆST

TRØNDERFÆST I november fikk vi spørsmål fra fastboende om vi kunne holde en riktig Trønderfæst for alle trønderne som bor her og deres venner. Her hadde vi underholdning, "karsk" i baren, live trønderrock og premie til den som så mest trøndersk ut. Flere var bekymret for at de ikke skulle få trøndersodd slik de var vant til hjemmefra, så den fløy vi opp fra Trøndelag. Da vi var utsolgt til dette arrangementet en uke i forveien så er det ingen tvil om at trønderfæst i november kommer til å bli en tradisjon.

November 15th, 2018|

FRA MESSEKOKK TIL MESTERKOKK

FRA MESSEKOKK TIL MESTERKOKK I september hadde vi en pop up dinner helt i Gruvelagerets ånd: Øyvind Bøe Dalelv er en "one to watch" innenfor norsk kokkekunst, med lang erfaring fra Stadtholdergaarden, landslaget og som finalist i Årets kokk. Han tok med seg faren sin, John Dalelv, til Gruvelageret. John har vært kokk i Svea i en lang årrekke og mens Øyvind briljerte på kjøkkenet fortalte John oss historier fra "hine hårde dager" i Svea. En magisk aften hvor kombinasjonen god mat og gode historier stod i fokus.

November 15th, 2018|

POP UP DINNER 2018: BULGARSK FUSION

POP UP DINNER 2018: BULGARSK FUSION I mai inviterte kjøkkensjefen vår Filip Bulgarias beste kokk Georgi Bovkovski til en pop-up dinner på Gruvelageret. Bovkovski har jobbet på flere verdenskjente Michelin-restauranter og er nå i ferd med å opparbeide seg et stort navn innenfor fine dining. Han satte sammen en 7-retters meny, hvor alle rettene kom fra en fjellsau som lever i de bulgarske fjellene. En helt særegen opplevelse med utrolig velsmakende mat man kanskje ikke finner i kjøleskapet sitt hjemme!

November 15th, 2018|

POLARJAZZ 2018 MED IDA JENSHUS

POLARJAZZ 2018 MED IDA JENSHUS I 2018 var vi så heldige å få den fantastiske popartisten Ida Jenshus på Gruvelageret under Polarjazz. Som vanlig gikk publikum i fakkeltog fra Huset og opp til oss. Ida skapte god atmosfære i lokalet og det ble et svært flott innslag under festivalen. Etter tre år i samarbeid med Polarjazz er vi glade for å kunne kalle dette en tradisjon og gleder oss allerede til neste år.

February 9th, 2018|

Filming med Tina Nordström

Filming med Tina Nordström I slutten av mai var den kjente kokken Tina Nordström på Svalbard for å filme til sitt neste TV-program, "Tina i fjällan". De spurte oss om å kunne benytte Gruvelageret som et av lokasjonene for filming, noe vi var snar til å si ja til. Det ble noen interessante dager med å assistere Tina og crewet, og flott å tilbringe tid med en så god kokk!

June 9th, 2017|

Eurovision party 13. mai

EUROVISION PARTY Lørdag 13. mai var den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix og vi holdt vår første Eurvision-party på Gruvelageret. Finalen ble vist på storskjerm, og de fleste stilte i fargerike og glitrende antrekk. Menyen var inspirert av vertslandet Ukraina så gjestene fikk blant annet Borsch-suppe, Kiev-kylling og blinis. Stemmeskjema ble utdelt og vinneren fikk to billetter til neste års event, i tillegg delte vi ut pris for beste kostyme. Det ble en veldig morsom kveld og vi gleder oss allerede til neste år.

May 18th, 2017|